(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У даній статті надаються відомості про призначення педагогічного програмного засобу “Бібліотека електронних наочностей „Алгебра 7-9 клас” та його основні характеристики, відображено також методичні аспекти проведення уроку алгебри.