(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
В статті проаналізовано питання щодо вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування». Запропоновано виклад матеріалу проводити методом застосовування середовища демонстрації, що містить колекцію фундаментальних алгоритмів, ефективність та складність яких можна проаналізувати за допомогою виконання обчислювального експерименту. Описано перспективи подальшого розвитку програмного додатку у майбутньому.