(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються найбільш поширені Інтернет-сервіси та надаються методичні рекомендації щодо їх використання у процесі дистанційного навчання. Також розглядається досвід використання Інтернет-сервісів у дистанційних курсах розроблених у системі дистанційного навчання «Херсонський Віртуальний Університет».