(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглянуто питання представлення навчального матеріалу засобами мультимедіа в електронних освітніх ресурсах. Досліджено значення зовнішньої форми подання знань для забезпечення ефективної організації опосередкованого комп’ютером навчання.