(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розкрито можливості реалізації міжпредметних зв’язків вищої математики і інформатики при вивченні «Розв’язування сферичних трикутників» у вищих морських навчальних закладах.