(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Стаття пояснює читачу що таке «обчислювальний експеримент» та дає основні визначення цього поняття. Також стаття має практичне застосування, тому що розповідає як і за яких умов краще використовувати обчислювальний експеримент та графічне моделювання, як один із засобів відображення процесу або явища, яке має наукову важливість і має вивчатися.