(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаеться реалізація компетентнісно-діяльнісного підходу до формування інформаційної компетентності інженерів-педагогів швейного профілю, як одна з важливих педагогічних умов.