(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Дана робота розглядає принцип систематизації, структуризації і візуалізації навчального матеріалу з вищої математики за допомогою структурно-логічних схем. Пропонуються основи методики навчання студентів вищої математики з використанням електронного підручника, який містить текст навчального матеріалу, пакет відповідних йому структурно-логічних схем різного рівня деталізації, а також ряд задач професійної спрямованості.