(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Представлена концептуальна модель мультимедійного програмно-методичного комплексу, на основі якої розроблена навчальна система курсу «Управління морським судном». На прикладі вивчення теми «Остійність судна» продемонстрована можливість використання електронних таблиць Excel та Flash-модулів для підвищення ефективності навчання.