(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглянуті можливості практичного вживання мультимедійних технологій в учбовому процесі на прикладі дисципліни комп’ютерної спрямованості інженерів-педагогів швацького профілю – «Комп’ютерне конструювання одягу».