(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті аналізуються дидактичні можливості застосування вебінарів для реалізації навчального співробітництва учнів і вчителів середніх шкіл. Обґрунтовано визначення вебінару і розглянуто його функціональні особливості. Виявлено практичні завдання, які потребують розв’язання під час запровадження вебінарів у навчальний процес середньої школи.