(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглядається проблема організації самостійної роботи студентів при підготовці до занять, у процесі чого відбувається систематизація знань, активізація творчої роботи студентів, розвивається вміння використання ІКТ у науковій діяльності. Пропонується методика проведення лекційних занять у формі аналізу матеріалу, викладеного в конспекті лекцій, а також розробки динамічно змінюваного лекційного матеріалу для підвищення зацікавленості, активності та самостійності студентів при його вивченні.