(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У статті розглядаються питання пов’язані з необхідністю інформаційної підтримки курсу «Проектування навчальних середовищ з фізики». Акцент зроблено на інтегрованому характері дисципліни. Розроблено структуру інформаційного середовища курсу «Проектування навчальних середовищ з фізики».