(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
У даній статті описаний досвід розробки дистанційного курсу «Теорія розв’язування винахідницьких задач» на базі системи дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет», орієнтованого на студентів 4 курсу спеціальності «ПМСО. Фізика».