(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2011)
Розглянуто один з підходів до побудови системи розповсюдження програмних продуктів. Показані результати досліджень концептуальних, архітектурних, технологічних питань супроводу програмних засобів. Розглянуті вимоги користувача та системні вимоги до систем оновлення програмних продуктів. Розглянуто архітектуру як в цілому, так і окремих її частин. Показана взаємодія основних компонентів системи. Також розглянуті питання зворотного зв’язку з користувачами.