(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Представлені результати дослідження систем дистанційного тестування та їх впровадження для контролю знань в процесі підвищення кваліфікації кадрів за програмою ECDL з використанням дистанційного навчання.