(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті запропонована методика навчання електродинаміки, яка основана на значно меншому числі незалежних вихідних принципів (закон Кулона, принцип відносності і принцип суперпозиції). В основу покладено опис та аналіз взаємодії рухомих заряджених частинок.