(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена проблемі зародження тестових методик і розповсюдженню їх на вітчизняному просторі. Визначено, що сьогодні Україна переживає новий етап розвитку тестології і тестової культури.