(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті представлено Середовище демонстрації програм інтегрованого середовища вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» (http://weboap.ksu.ks.ua), що дозволяє проводити обчислювальний експеримент для вивчення складності та мажорованості алгоритмів сортування. Описано проектування та розробку нової версії програмного додатку. Велика увага приділяється розробці компонента Редактора коду, що відповідатиме сучасним вимогам до інструментальних засобів написання програм.