(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті розглядаються питання алгоритмічної підготовки судноводіїв в умовах інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища. Для викладання алгоритмізації та програмування пропонується використовувати інтегроване середовище вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» (http://weboap.ksu.ks.ua), що розроблено в НДІ ІТ Херсонського державного університету.