(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У даній статті проаналізовані методичні та технологічні засади процесу спілкування у дистанційному навчання, які є важливими складовими ефективного дистанційного курсу. Розглядаються комунікаційні засоби для проведення процесу спілкування у дистанційному навчанні. Наводяться рекомендації викладачам (тьюторам) щодо організації успішного та ефективного процесу навчання з використанням сучасних технологій спілкування.