(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У даній роботі розглядаються перспективи використання технології Semantic Web в електронному навчанні. Аналізуються потреби сучасного електронного навчання та пояснюється вплив Semantic Web на дану сферу.