(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В публікації визначені сучасні напрями досліджень з інформаційно-комунікаційних технологій в галузі педагогічних наук. Описано основні вимоги паспорту нової спеціальності 13.00.10 – інформаційно-комунікаційні технології в освіті з якої може проводитися захист на здобуття наукового ступеня доктора і кандидата педагогічних наук.