(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Розглядаються результати пілотних проектів, що спрямовані на впровадження технологій дистанційного навчання (e-learning) у вищій школі на прикладі Львівської комерційної академії. Вони ґрунтуються на інформаційно-комунікаційних технологіях. Запропоновані шляхи інституціональної підтримки дистанційних освітніх технологій, що передбачають у тому числі зменшити невизначеність у поведінці викладачів під час розроблення та впровадження дистанційних курсів, регламентуючи певним чином їхню діяльність.