(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті розглядаються проблеми управління e-Learning проектами у вищій школі, зокрема, управління ризиками та після проектна підтримка. Ідентифіковані ризики проектів з використанням методів мозкового штурму та ментальних карт. Проаналізовані результати після проектної підтримки e-Learning проектів в умовах вищого навчального закладу на прикладі Львівської комерційної академії (ЛКА).