(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Сучасні комп’ютерні ділові ігри з використанням мережевих технологій відкривають широкі можливості для удосконалення екологічної підготовки обдарованих дітей до дослідницької діяльності, включаючи не лише теоретичну підготовку, але і вироблення практичних умінь і навичок.