(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті визначаються переваги та недоліки дистанційного навчання. Розглядаються особливості підготовки вчителя початкових класів у системі післядипломної педагогічної освіти за очно-дистанційною формою навчання.