(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У даній статті розглянута структура програми розширеної авторизації — авторизації зі зворотнім зв’язком. У якості зворотнього зв’язку — користувачу пропонується ввести текст SMS повідомлення, яке йому надсилає програма. У роботі наведені основні етапи взаємодії з GSM терміналом.