(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті висвітлено механізми реалізації прогностичного аспекту сучасних педагогічних технологій. Схарактеризовано методи передбачення розвитку навчально-виховних закладів освіти.