(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена аналізу особливостей метода навчання студентів на основі реальних ситуацій з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Розглянуто авторський досвід застосування в навчальному процесі кейс-методу при навчанні студентів на економічних спеціальностях.