(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В роботі розглянуті дві нестандартні задачі, які можуть бути запропоновані студентам для самостійного розв’язування при вивченні ними основних властивостей функцій в курсі математичного аналізу. Ці задачі носять творчий характер і сприятимуть глибшому розумінню студентами таких понять, як монотонність та неперервність функції.