(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена проблемі підготовки майбутніх вчителів математики для загальноосвітньої школи з точки зору методичних та організаційних питань формування професійної інформаційної культури майбутнього вчителя математики.