(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються питання застосування сервісів Web2.0 для організації навчальної діяльності викладача вищої школи, аналізуються переваги і формулюються питання використання соціальних сервісів в навчальних цілях. Визначено, що об’єднуючись у групи, студенти педагогічних ВНЗ таким чином готуються до професійної діяльності, поглиблюючи фахові знання.