(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються питання використання комп’ютерних технологій, зокрема, педагогічного програмного засобу "Аналітична геометрія", в процесі викладання курсу аналітичної геометрії у вузі.