(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена аналізу проблем інформатизації освіти України, зокрема, доступу учнів та педагогів до електронних засобів навчання, мережі Інтернет. Подано інформацію щодо місця ІКТ в змісті освіти загальноосвітніх навчальних закладів. Продемонстровано, що вирішальним фактором досягнення основної мети реформування освіти є його інформатизація.