(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Дана стаття присвячена можливостям використання педагогічного програмного засобу “Бібліотека електронних наочностей “Алгебра 7-9” вчителями математики при викладанні теми «Задачі з параметрами» методом наглядно-графічних інтерпретацій.