(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В даній статті розглянута проблема формування пізнавальної активності дітей дошкільного віку засобами ІКТ. Запропоновано виклад матеріалу проводити методом застосовування web-мультимедіа середовище «Дошкільнятко». Обґрунтовано раціональне використання даного продукту.