(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Стаття присвячена аналізу передових тенденцій у застосуванні інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, а саме технології організації навчання через мережу Інтернет за допомогою такої форми, як вебінар.