(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
В статті розглянуто організаційне забезпечення дистанційного навчання на двох основних рівнях: національному рівні організації системи дистанційного навчання та на рівні навчального процесу з використанням дистанційних технологій.