(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Представлені результати моделювання структури, побудови моделі навчання та розробки програмного модуля Whiteboard – віртуальної електронної дошки системи дистанційного навчання «Херсонський віртуальний університет».