(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
На прикладі ППЗ «Конструктор мультимедійних уроків «Дітям про Шопена» демонструється можливість креатівних учнів приймати участь в реалізації мультимедійних проектів учбового призначення. Подібні по трудомісткості творчі завдання для учнів і студентів, які вивчають інформатику і інформаційні технології, можуть виконуватися під керівництвом викладачів в ході підготовки учнів старших класів до конкурсів Малої академії наук, або як курсові і дипломні роботи студентів при вивченні у вузі нормативних дисциплін «Інформатика та КТ», «Основи наукових досліджень» та інші.