(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Запропоновано підхід до розподілу учбового навантаження в вищому навчальному закладі, в основу якого покладений облік можливості одночасного ведення кількох дисциплін викладачами. Показано, що задача зводиться до системи нелінійних булевих рівнянь та запропоновано ранговий метод її розвязання.