(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглянуті проблеми та умови застосування інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні зарубіжної літератури, а також створення інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища у вигляді WEB-мультимедіа енциклопедії.