(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
Пропонується методика підготовки учнів до розв’язування олімпіадних задач з інформатики. Наведена технологія аналізу задачі та її умови, побудови математичної моделі, реалізації алгоритму мовою програмування та тестування програми-розв’язку. Пропонується стратегія поведінки учня під час змагання.