(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2010)
У статті розглядаються особливості організації контролю знань у процесі алгоритмічної підготовки майбутніх вчителів математики засобами ІКТ. У якості прикладу застосування програмно-методичних комплексів, що використовуються для контролю знань з алгоритмізації, описується призначення, функціональність та архітектура модуля «Бібліотека задач» інтегрованого середовища вивчення курсу «Основи алгоритмізації та програмування» (http://weboap.ksu.ks.ua), розробленого у лабораторії інтегрованих середовищ навчання НДІ ІТ.