(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
У статті наведено результати дослідження щодо стану впровадження ЕБ в інформаційний простір суспільства. Визначені цілі, задачі та функції типової ЕБ ВНЗ. Наведена типова структура інформаційних ресурсів (ІР) ЕБ ВНЗ. Наведені типові принципи створення, формування та технології збереження ІР ЕБ ВНЗ.