(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Об’єктом дослідження НДР є галузева система сертифікації програмних, інформаційних засобів та баз даних наукового та навчального призначення МОН України. Головна мета роботи - розробити та впровадити постійно діючу систему сертифікації програмних, інформаційних засобів та баз даних наукового та навчального призначення, що замовляються, закуповуються, розробляються, постачаються та експлуатуються в сфері діяльності Міністерства освіти і науки України. В результаті виконання першого етапу розроблені документи першої черги нормативно-методичного забезпечення галузевої системи сертифікації.