(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
В статті представлено досвід колективу співробітників науково-дослідного інституту інформаційних технологій ХДУ щодо виконання науково-технічної роботи в рамках державної програми «Інформаційні та комунікаційні технології в освіті і науці», угода № ІТ/583-2009 від 23.10.2009, результатом якої буде створення веб-ресурсу – банку електронних документів з дистанційного навчання для вищої педагогічної освіти.