(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Проведено системний аналіз організаційних проблем розробки і застосування технологій комп’ютерного тестування у вищій школі та розроблено організаційну і функціональну структури автоматизованої системи тестування для проміжного і підсумкового контролю знань студентів.