(untitled) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2009)
Розроблено концепцію побудови інтелектуальної автоматизованої системи оцінювання знань. Така система передбачає наявність наступних підсистем: функціональної підсистеми перетворення інформації із зовнішнього представлення у внутрісистемні дані; підсистеми перетворення із внутрісистемного представлення даних у зовнішню інформацію; підсистеми представлення знань, яка включає блок формування результатів та систему штучного інтелекту.